Over mij

Hallo, ik ben Régine. Eeeh ? is het niet Amandine, hoor ik al. Waarom lezen jullie verder wel. Mama, gescheiden, hou van mijn kinderen, mijn 2 schattige poezen Leo en Luna, creatieve duizendpoot, hou van mooi gedekte tafels, lekker eten, mijn vriend David. Gepassionneerd door interieur en fotographie, oprichtster van "de tafel van Amandine", "Amandine in 't Stad" en nu mijn nieuwe conceptstore "Den atelier van Amandine".

Wat als een hobby begon....

Ik ben altijd creatief bezig geweest, van het zelf naaien van kleding voor mijn kinderen tot decors en kostuums realiseren voor theater en musicals of het maken van poppen. Koken was niet echt mijn ding, maar vrienden thuis ontvangen en gezellig tafelen wel. Een mooi gedekte tafel met een persoonlijke toets, maar een eenvoudige pastagerecht was en is nog altijd wat je bij mij kan verwachten.

Groeit uit tot een passie

Van het een kwam het andere. Ik werd gevraagd om feesten te stylen of een boek te stylen. Een eerste klein winkeltje, een boek voor Lannoo, 2 winkels, workshops tafeldekken.

Mijn passie voor mooie objecten en voor interieur hebben mij gebracht tot waar ik nu ben : een leuke conceptstore in Wilrijk waar ik zelf kan creëren, andere creatieve geesten ontmoet, waar workshops gegeven worden en waar vintage ook een plekje heeft.

Met deze blog hoop ik wat van mijn passies met jullie te kunnen delen.