Recente artikels

 


Toen ik verleden jaar mijn entourage vertelde dat ik een cursus weddingplanning ging volgen, was de reactie bijna unaniem : eindelijk ! dat is toch helemaal uw ding en eigenlijk doet je het al jaren als hobby.

Een regenachtige namiddag, putteke winter. Niets leuker om doorheen Pinterest te gaan en te dromen van de prachtige bruiloften van deze zomer.

Naast de website, de winkel, heb ik ook nood om af en toe met jullie ideetjes, DIY, ervaringen te delen. Dus vandaag, vol vertrouwen aan deze blog begonnen. Het is nog wat zoeken, maar ik vind mijne weg wel. Ik zal proberen om aan de hand van veel foto's jullie wat inspiratie geven voor jullie interieur, leuke adresjes in binnen-...

Voor dips, sauzen en marinades gebruik ik altijd een pesto. Die heeft dus een vaste plek in mijn keuken genomen. Ten minste één glas heb ik altijd op voorraad. In de loop der jaren heb ik deze eenvoudige 10-minuten-recept gecreëerd. Het smaakt altijd geweldig. Probeer maar eens voor jezelf.

Pluizige pannenkoeken zijn droom van elke kok voor het weekeinde. Voor het ontbijt of brunch moet je dit beslag klaar hebben in een mum van tijd. Je kan van alles gebruiken voor de garnering, maar mijn familie houdt ze op de traditionele manier - met slechts ahornsiroop en fruit. Wij zetten de pannenkoeken minstens een keer per maand op de tafel.

Aspergesoep

29-08-2017

Deze heerlijke romige soep is perfect voor de lente en de zomer diners en super makkelijk te maken. U heeft alleen een paar basisingrediënten en verse asperges nodig. Zorg ervoor dat u lokaal geteelde producten koopt, zo kunt u de boeren in uw omgeving ondersteunen. Garneer het met croutons, verse kruiden of een klodder slagroom en het is klaar voor een traktatie.